MASTER CLASSES

Välkommen på master class som engagerar dina medarbetare
Ta din verksamhet till en ny nivå genom inspirerande och utmanande Master Classes. Här får du konkreta tips och tankar från några av de främsta och mest inspirerande föreläsarna inom inköp, försäljning, supply chain och ledarskap just nu. Halv eller hel dag. Svenska eller engelska. Perfekt för kick-off, uppstart inför en ny säsong, all-in meetings, programstart eller ledningsgruppsmöten.

business newspaper

Purchasing Excellence

Hur skapar vi en ”purchasing machine”? Är digitalisering av funktionen nyckeln eller är det breda affärsmannaskapet i hela organisationen nyckeln till framgång? Hur skall ”inköp” skapa värde internt och externt? Seminarium med tips och verktyg hur en framgångsrik inköporgsnisation arbetar.

man talks with woman

Negotiation Excellence

Inspiration och nytänkande kring förhandling och förhandlingsfrågor där vi gör övningar kopplat till problemlösande situationer. Populärt och givande för alla och ett av våra mest uppskattade ämnen som garanterar en energikick.

people agree with each other

Vinnande Kultur – Teambuilding

Stärker eller stjälper kulturen vår affär? Att utveckla en långsiktig affär förutsätter att det skapas en kultur som gynnar den. Vi hjälper er att skapa en samsyn kring hur en vinnande kultur kan formas genom att förstå mekanismerna, identifiera verktygen och systemen, för att synliggöra den föreställningsvärld som bygger den önskade kulturen.

industry yellow robots

Industri 4.0 – Smart industri

Hur ska vi klara konkurrensen på den globala marknaden är utgångspunkten med Industri 4.0. Hur ska vi med ytterligare digitalisering skapa det smarta företaget som skapar smarta produkter som skapar smarta affärer? Föreläsning och workshop kring Industri 4.0

header sustainble sourcing swedish

Hållbar Supply Chain

FN:s ”17 Sustainable development goals” sätter framtidens agenda för de flesta internationella företagen när det gäller inköp och försäljning av produkter. Vårt seminarium ”Hållbar Supply Chain” tar utgångpunkt från FN:s mål och vi tittar på varför kraven har uppkommit, vad det kommer påverka och hur vi ska gå till väga i hela Supply Chain processen.

disc cubes

DISC-Analys

Vilken färg har du och dina kollegor? Hur kan vi använda de olika färgerna när vi möter inköpare, säljare och våra kollegor internt? Våra personligheter återspeglar vårt beteende och hur vi kommer att agera i olika typer av situationer.
Detta seminarium ger oss inblick i hur färgerna fungerar på ett roligt och inspirerande sätt. Garanterad energikick!

Inspiration
Vi inspirerar och engagerar inom ett område som ligger i linje med ert företags framtida utmaningar. Ibland för att lätta upp några tunga konferensdagar. Vi tar med oss ett ämne och flertal work-shops som inspirerar och driver frågan framåt.

Starta förändringsresan
Ibland är det en fördel att ta in en extern, neutral person som katalysator för att starta upp en förändringsprocess. Vi har varit med om förändringsresor tidigare, vi kan hantera och inspirera i processen. Förändringen är ofta fem procent inspiration och 95 procent transpiration, där det gäller att sälja in transpirationen på ett pedagogiskt sätt.

Sälja in ämnet
Vi jobbar med ett antal övningar som skapar förståelse för ämnet och skapar en samsyn efter dagen. Ibland är det att så ett frö inför framtida utbildningsinsatser, som är en del i utvecklingen av företaget.

JAG VILL HA MER INFORMATION OM:

Kontaktperson - Utbildningar

Kontakta vår VD, Sigfrid Rytten, om du har frågor angående våra utbildningar.

sigfrid rytten map background profile picture

Utbildningsansvarig

Sigfrid Rytten
Tel: +46 70 511 11 08 sigfrid.rytten@purchasing.se