ANLITA OSS

ANLITA OSS

Fokus på inköp
”Övning ger färdighet”. Vi gör inget annat än inköpsrelaterade uppdrag, vi har gjort det länge och vi gör det ofta. Hela tiden faktiskt.

SPG har valt strategin att strikt fokusera på området inköp och logistik. Det gör att vi utvecklar oss hela tiden inom området, håller koll på det senaste i branschen och samlar på oss en alltmer gedigen erfarenhet. Den delar vi gärna med oss av för att anpassa en lösning till våra kunders inköpsuppdrag. Vi tar fram inköpsstrategier som fungerar och levererar. Vi vet var fallgroparna finns.

Vårt fokus gör att det normalt går väldigt fort att sätta sig in i nya situationer och uppdrag. En kort startsträcka är effektivt för kunden och vi kommer snabbare till önskat resultat. Ett resultat som ofta överträffar kundens förväntningar.

Specialister
Våra konsulter är alla specialister inom inköp och logistik från olika branscher. Alla har lång erfarenhet från högt uppsatta positioner i näringslivet. De ställer nu sitt gedigna kunnande till våra kunders förfogande.

Vi har specialister som täcker ett brett spektrum av branscher, allt ifrån telecom via verkstadsindustri till rena serviceföretag och detaljister. De är rutinerade projektledare av både små och stora projekt.

Rätt specialist på uppdraget blir en garanti för att vi snabbt förstår kundens behov, vi kan börja tillföra kompetens och generera resultat.

Erfarenhet
SPG har valt att erbjuda sina kunder konsulter med gedigen erfarenhet från ett flertal branscher och offentlig sektor. De är troligen mer seniora än vad konkurrenterna erbjuder. De kommer från Ericson, IKEA, SAS, Telia Sonera eller andra namnkunniga företag. De har genuin servicekänsla och har valt konsultbanan för att komma närmare slutkunden. Där kan de direkt skapa en skillnad genom att bidra med sitt kunnande och med sin erfarenhet.

Det finns flera hundra år av erfarenhet från framgångsrikt arbete inom inköp och logistik samlat under SPGs paraply. Något vi använder dagligen och är riktigt stolta över.

JAG VILL HA MER INFORMATION OM: