Vi hjälper och stöder klienter, oberoende bransch, som vill ha kvalitetssäkrad, snabb och kostnadseffektiv rekrytering och medarbetarutveckling. Främst inriktad på strategiskt inköp och logistik. Alltifrån chefer till erfarna specialister.

SourcingPeople, en del av Scandinavian Purchasing Group, har djup och bred erfarenhet av kvalificerad search och rekrytering inom inköp och Supply Management.
Vi arbetar med sökning, matchning och genomförandet av talangprogram. Våra rekryteringskonsulter har djup praktisk erfarenhet inom yrket och är aktiva i Sverige och Skandinavien i allmänhet.

Vad skiljer oss från det vanliga rekryteringsföretaget är att vi är helt fokuserade på Supply Management, har en unik tillgång till professonella specialister och chefer samt driver processen med stora krav på kvalitet och noggrannhet. 

Mer om rekrytering och lediga tjänster

Gå direkt till SourcingPeople för mer information. Är du intresserad av en ny utmaning i karriären får du gärna lägga in ditt CV i vår databas. Här kan du samtidigt se våra aktuella jobberbjudanden