master classes

Här får du konkreta tips och tankar av några av våra bästa föreläsare och de mest inspirerande personerna inom inköp, försäljning, supply chain och ledarskap just nu. Halv eller hel dag. Svenska eller engelska. Perfekt för kick-off, start-upp på en ny säsong, all-in meetings, programstart eller ledningsgruppsmöten.
 

Purchasing Excellence

Vi berättar hur World Class inköp uppnås. Föreläsaren tar upp exempel från framgångsrika företag och vi tittar på hur de jobbar. Vi går från ett är-läge till ett bör-läge och jobbar igenom detta i ett antal workshops. 
 

Negotiation Excellence

Inspiration och nytänkande kring förhandling och förhandlingsfrågor. Populärt och givande för alla. Ett av våra mest uppskattade Master Classes och garanterat en energikick.
 

Team-building

Skapa framgångsrika team. Vad förväntas vi som team prestera? Hur skall vi samarbeta? När det finns en klar målbild är det också tydligt vilka arbetssätt teamet behöver för att nå önskade resultat.
 

Vinnande Kultur

Stärker eller stjälper kulturen vår affär? Att utveckla en långsiktig affär förutsätter att det skapas en kultur som gynnar den. Vi hjälper er att skapa en samsyn kring hur en vinnande kultur kan formas genom att förstå mekanismerna, identifiera verktygen och systemen, för att synliggöra den föreställningsvärld som bygger den önskade kulturen.
 

Hitta och skapa värde 

Genom en rad övningar hjälper föreläsaren till att hitta affärsförbättringar och hur dessa skall leveraras. Genom diskussioner och arbete i krossfunktionella grupper får alla deltagare möjlighet att utveckla sitt tankesätt. Det blir en spännande debatt där vi lovar att vi skapar nya och enkla modeller att hitta förbättringspotentialer och ge dig nycklarna till att bli  framgångsrik.