Hur tänker inköparen?

HUR TÄNKER INKÖPAREN?

Vi avslöjar hur professionella inköpare planerar och genomför upphandlingar. Efter att ha mött åtskilliga säljare under årens lopp sätter vi nu upp ett säljprogram för säljare som verkligen vill lära sig att göra bättre affärer och få större chans till avslut. Detta unika program bygger på att inköpare och inköpstränare delar med sig av sina tips om hur säljare bör arbeta för att få en bättre förståelse för hur inköpsprocessen fungerar och därigenom undvika onödiga missförstånd i köpar-/säljarrelationen. Missförstånd som gör att du som säljare många gånger missar självklara affärer.
Vi börjar med att titta på hur professionella inköpare förbereder och genomför upphandlingar, hur de förbereder och genomför förhandlingar. Programmet avslutas med att er säljorganisation genomför ett praktiskt säljspel, där ni möter professionella inköpare för att sälja era egna produkter. Efter spelet ges personlig feedback på ditt säljbeteende.
 

Syfte och utbildningsmål

Målet med utbildningen är att du som säljare ska kunna göra bättre och lönsammare affärer genom att förstå hur professionella inköpare tänker och arbetar.
 

Vem ska gå?

Programmet riktar sig till erfarna säljare och affärsmän som förhandlar.

 


 
Bookmark and Share